torsdag 28 januari 2010

Agenda Suicide

Några indikationer på att du inte är lat, utan JÄTTElat.

1) Du letar efter killen som ska blåsa trumpetfanfarer i din ära varje gång du tagit trapporna upp till lägenheten på fjärde våningen.
2) Du börjar efter genomfört löppass räkna in dig i skaran av tjejer som satsar på att nå toppen av sin fysiska förmåga, typ Charlotte Kalla, Helena Jonsson och Carolina Klüft och droppar kommentarer såsom "Det blir ju en livsstil" och "Jag skulle ju ljuga om jag inte sa att jag ville bli bäst".
3) Förväntar dig Bragdguldet och Jerringpriset när du gått den 40 minuter långa promenaden till jobbet några gånger. Och även använder de "uttröttande" promenader som argument för att slippa gymmet.
4)Du räknar disk, tvätt, dammsugning, blomvattning och att gå med källsorteringen som motionspass.
5)Och självklart räknar du de hemburna systemkassarna, hävandet av fredagsölen och fuldansandet i lördagens gå-ut-outfit som exercise även det. High impact dessutom.

4 kommentarer:

elli sa...

"Du räknar disk, tvätt, dammsugning, blomvattning och att gå med källsorteringen som motionspass."
Men hallå? Vad skulle det annars vara?

Emm sa...

Du är inte ensam kära vän. Att tvätta är en av mina större utmaningar i veckorna. Tvättstugan ligger i källaren och jag bor på första våningen. Jag springer alltså en och en halv trappa upp och ner säkert tre, fyra gånger. Fyfan.

misssister sa...

Buuhuuu nu har du ju gjort kalvsylta av allt som jag nånsin har trott på!

Systerkitty sa...

Elli: tragik?
Emm: Min tvättmaskin står i badrummet, men jag är lika stolt för det. Att böja sig ner i tvättkorgen, att sträcka sig upp mot tvättlinan...ett maraon, i tell you that.
TK: Mooohahahahaha. Det är dock glädjande att fler än jag befinner mig i motionens twilight zone.