lördag 27 september 2008

I love Göteborg

Man brukar prata om att det inte finns några rätt och fel sätt att genomföra saker. Lögn i helvete, I know, för Göteborg kan man inte göra på något annat sätt än Empa-stajlee.

Bodde i skräpkollektivet vid Marklandsgatan. Träffade kompis nr 1 och 2, Jonas och Måns.
Mysig middag på Etc. följt av Mojitos och Daiquiris på Skål! Fick träffa kompis nr 3, Micke. Lagom sega nästföljande dag, Träffar kompis nr 4 och nr 5, Johan och Andreas. Bokmässan fick ett snabbt besök. Jag spyr på skiten. Jävla surrmongon. Köp hit och köp dit. Folk åt höger och vänster och för många föreläsningar. Blaj. Gjorde en grej om buskul och drog till Flygarn, mötte upp Emp, Kristinehamn och Simon. Kollade brädor på Röhsska med Tue.

Middag med klassen. Bryggeriet. Helt okej. Fortsatte till Lilla London, Britta mötte upp! Så himla kul. Mindre kul var att en liten fjortis fick för sig att tafsa mig på baken, så där lagom förnedrande. Gick till Rose and crown, Empa briljerade karaoken! Avslutade med några tvivelaktiga danssteg på Glow. Svarttaxi hem. Efterfest. Ridå klockan 06. Okej, det blev dyrt som synden men vafan. Skitsamma. Vi hade sjukt kul. I bilen tillbaka var en person kaffehög och en fortfarande full. Tredje personen trasslade in sig i bältet och somnade med huvudet i sitt eget knä. Guess who!

Inga kommentarer: