måndag 22 februari 2010

Fashion faux pas of Vancouver-OS

Jag har tillbringat de senaste dagarna gråtande över diverse idrottsprestationer*.
Men det är inte bara tårar som börjat tränga fram - mina ögon BLÖDER av en del mindre smickrande modekreationer.


Någonstans i Norge springer ett gäng byxlösa clowner omkring med rumporna bara. Jag uppmanar det norska curlinglaget att lämna dem tillbaka, omedelbart.



Enligt domarna i Project Runway är det en förolämpning om ett plagg ser ut som en konståkningsdräkt. Ingen rök utan eld där.




Den svenska längskiddräkten, denna snortajta kroppsstrumpa är uppenbarligen effektiv. Men någonstans måste jag ha missat något, att det vita måste hjälpa åkaren eller nåt. För annars finns det INGA ursäkter för att tvinga på folk glansigt vitt tyg. Tvi!
(* Rörande idrottsprestationer - Anjas fenomenala psyke. De svenska gulden!!! Marit Björgens välförtjänta medaljer i längdskidåkning. Skicrossåkaren Del Bosco, som gått från missbruk och nackfraktur till att åka final. Stephane Lambiels vackra pirutter och Adrian Shultheiss quadrupel under herrarnas konståkning. Sveriges sköna sista curlingsten mot Norge. Slovakiens straffvinst över Ryssland i hockeyns gruppspel)

3 kommentarer:

Savela sa...

Jag gillar konståkarparet i blått. Brukar de använda de där dräkterna när de bekämpar brott på nätterna? Varför har kvinnan en stringtrosa UTANFÖR dräkten?

Och jag har höga förhoppningar på Sverige i Hockeyn i år. Bara så alla vet.

Lilla slinkan sa...

Ledsen baby. Men jag älskar norrmännens brallisar!

Systerkitty sa...

Savela: Men kvinnor gillar tydligen att ha trådformade saker i grenen har jag hört. Det är obekräftade och kanske inte helt tillförlitliga källor.

ps. jag har också sjuuuka förhoppningar på Sverige i hockeyn.

Lil'Slink: Smaken brukar ju vara som baken, men smaken är INTE på den baken :D Men alla människor ÄR lika mycket värda. Puss