tisdag 2 februari 2010

The Whole truth so help me God!


  • Du vet att du är en riktig PMS-kossa när du är så jävla förbannad att du halvspringer till jobbet på 25 minuter i stället för de vanliga 30-35.
  • Du vet att du aldrig kommer bli betraktad som en fashionista när du gått omkring en halv dag iklädd långkalsonger på VF-kontoret.
  • Du vet att du är vädermässigt utmanad när snömodden du önskat livet ur försvinner och i stället ersätts av antingen A) ishalka, och du riskerar att klappa dig i och slå ut både framtänder och näsben. B) Mer snö så snömoddsträngarna, som redan innan var alldeles för höga, blir ännu högre och du inte ens längre kan kravla över dem utan måste göra en mindre bergsbestigning vid busskurer, på parkeringsplatser och på stan.
  • Du vet att du är präktigt onyttig när ditt hela intag av vitaminer kommer från ketchup, grönsaksbuljong och den där myntakvisten i Mint Julepdrinken du beställde.
  • Du vet att du kanske sätter lite väl mycket förtroende till piller när du tar en Naproxen mot mensvärk och en Omeprazol mot magkatarren du får av Naproxentabletten....
  • Du är en hopplös singel som även kommer förbli just singel när du en måndag utropar dagen till Alla singlar dag, och "firar" genom att iklädd myspysmundering hacka selleri (för att det är så himla kul!!!), laga risotto, dricka vatten och se på Leo Gaut. Hallå där, partypuman...?!
  • Och till sist, du vet att du definitivt aldrig kommer att imponera på någon med din höjd då du inte når lampor som slocknat, trots att du ställt dig på en stol eller när du inte når tampongpaketet i ditt sjukhusskåp på överste raden och tvingas be farbror doktorn om hjälp.

3 kommentarer:

elli sa...

I love you!

Emm sa...

Det är detta du gör bäst!

Systerkitty sa...

Älskar er med!