måndag 30 augusti 2010

Vad händer?

Det här med präktighet kan andra ägna sig åt. Jag har fullt upp med att tja, jag vet inte vad jag har fullt upp med egentligen men inte är det att sköta hus och hem. Men i dag slog det slint rejält. Jag lagade två !=! olika matlådor, städade och gick på ett combatpass. Min röv är död och mina revben kliar. Tror det är av överansträngning. Har faktiskt ett litet spörsmål. Hur kommer det sig att muskler kan vara stora utan att vara starka? Mina armar och ben är nämligen hårda och svullna men innehåller noll styrka. Det är liksom som ett slags stånd, fast typ hela tiden.

Jag tycker vi spekulerar lite. Kanske bor det en liten viagra-tomte hos mig som injicerar mina muskler på nätterna. Eller så har mina muskelceller och fettceller bytt plats. Tredje alternativet är att någon roat sig med att byta ut glasen i mina glasögon till sådana däringa lustigahusetspeglar. Det vore ju lite tokigt. Det här kommer hålla mig vaken H-E-L-A natten, bara så ni vet. Godnatt!

4 kommentarer:

Emmelie sa...

Heja Tina friskt humör, skjortan hänger utanför. Heja, heja, heja!

TK sa...

Det där med lustigahusetspeglar vore ju fantastiskt kul. Tänk om det är så! På riktigt! Tanken har faktiskt slagit mig förr..

Systerkitty sa...

Sassa, brassa, mandelmassa!!!!
MER lustigahusetspeglar typ överallt. Provhytter, på restaurangtoaletter, torg...there's no end to the possibilities!

misssister sa...

Yeeey! :D