måndag 16 november 2009

Jamen jaaaaa, okej då.

Några små tips kan man väl bjuda på så här en måndag.

1) Om du ska värma magen med varm tekopp: Se till att den inte är döööövarm, och håll den lodrät. Annars rinner det ner te i trosorna. Samma princip med lodrät vinkel på mugg gäller när du ligger ner och försöker dricka. Vågrät vinkel = te som rinner ner för halsen rakt ner i urringning.
2) Om du ska sopsortera: matavfall i papperspåse kan leda till att påsen blir uppblött och därmed mjukar upp påsen allt eftersom. När det händer kan den gå sönder, går den sönder har du matavfall över hela golvet...
3) Om du har något som liknar mensvärk - du borde kanske överväga möjligheten att det faktiskt kan vara mensvärk, istället för att börja noja över konstiga bakfylletecken och diverse sjukdomstillstånd såsom ileus och blindtarmsinflammation.
4) Om du är överjävligt sugen på cornflakes med mjölk bör du ändå avstå - iallafall om du är laktosintolerant och riskerar att få jätteont i magen.
5) Om du ska jonglera - det kan vara en fördel om platsen är dels rymlig och dels ganska så fri från diverse pinaler såsom lampor, bord, fåtöljer, glasföremål...

Inga kommentarer: